MOI!

Heebun staffi piti lomaa heinäkuun ajan, joten kysymyksiä on hieman enemmän. Kaikkiin olen kuitenkin pyrinnyt vastaamaan parhaani mukaan. :) Jouduin jättämään turhia kysymyksiä pois, sillä kysymyksien pitää liittyä Habbo Hoteliin. (Ei esimerkiksi minuun tai IRL-asioihin.) Vaikka kesä on lopuillaan, niin nautitaan siitä vielä niin kauan, kun on mahdollista. ;)

Aurinkoista elokuun alkua toivottaa,
Vinoteksti
Minulla oli harvinainen ankka, sellainen joka oli vihreä ja sillä oli töyhtö. Miksi se otettiin pois?

Tarkoitatko Raatoankka 3:sta? Se ankka seisoo vihreän ektoplasmapläjän päällä? Olisiko joku voinut varastaa sen? Yleensä tavaroita ei kyllä poisteta, varsinkaan noita ihan yleisiä kausitavaroita..  Mikä keylogger on? Ystäväni latasi jotain netistä sitten hän meni habboon ja kun seuraavana päivänä tuli.. Hänen tavaransa oli viety ja kaikki kaverit poistettu? Olikohan kyseessä keylogger?

Keylogger on ohjelma, jonka avulla sen "omistaja" saa tietoon kaikki, mitä kirjoitat näppäimistölläsi. Salasanat ja sähköpostit mukaanlukien. Ystäväsi tavaroiden katoaminen voi johtua keyloggerista.  Viime vuonna, kun haettiin Habbo Experttejä, niin lähetin hakemuksen ja minut hyväksyttiin koeajalle. En kuitenkaan jaksanut käydä sähköpostissani, joten en huomannut tätä viestiä. Lähetin vielä jälkeenpäin viestin, että olin huomannut sen vasta myöhemmin, vaikka tiesinkin että en enää voisi päästä koeajalle. Voidaanko minut vielä hyväksyä Habbo X:äksi, vai ei?

Valitettavasti sinulla ei ole enään mahdollisuuksia päästä eXpertiksi. Sinun olisi pitänyt tarkistaa sähköpostisi silloin. 8(  Montako kertaa sinulla on ollut Habbossa tyttöystävä? :D

0 kertaa! En harrasta habbosuhteita 8)  Milloin tulee seuraava Habbo eXperttien haku?

Seuraavia eXperttejä haetaan jo syyskuussa! Tarkkaa päivämäärää ei tiedetä vielä.  Miten Habbon ylläpitoon pääsee? Ja miksi en pysty laittamaan sinne näytetyötä?

Habbon henkilökunnan palkkaa Sulake Corporation Oy - niminen yritys. Lisää infoa voit katsoa osoitteesta: www.sulake.com  Miten voin poistaa Habboukon?

Habbohahmoa ei voi poistaa.  Onko totta, että Habboon on muitakin koodeja kuin niitä ALT- koodeja ?

Ei ole totta.  Haluaisitko olla habbo staff?

Olisihan sitä joskus kiva kokeilla vähänaikaa, ja katsella, miten habboa oikein pyöritetään. Olisin varmaan aika huono niissä hommissa. :D  Miten Habbo-nimi keksittiin hotellille? Ja mitä se tarkoittaa?

Alussa Hultakala levisi Isoon Britanniaan, ja kultakala nimenähän ei sopinut sinne, joten piti keksiä uusi nimi tälle hotelliketjulle. Eräs sulakelainen luki limpparipullon kyljestä sanan happo, ja väänsi sen Habboksi. Aluksi Habbo - nimi kuulosti hölmöltä, mutta lopulta se otettiin kuin otettiinkin käyttöön hotelleille.Olen kuullut että oikea hotelli lopetettaisiin ja tehtäisiiin joku pila-Habbo, jossa saisi tavaraa ilmaiseksi katalogista? Onko se totta? 

Kaikkea ei kannata uskoa, se ei nimittäin ole totta. ;)  Luetko aina Heebun lehden?

Tottakai, kannesta kanteen! Onhan se niin hieno lukupaketti. ;)  Mistä peelot sikiää?

Maan alta tietenkin. No ehei. :) En tajua, miksi pitäisi peeloilla, ja varastaa toisten tavaroita. :s  Nyt kun kiroilu on habbossa "sallittua," niin mitä luulet, heikentääkö kiroilu mahkuja päästä X:säks?

Kyllä se voi heikentää, sillä Habbo eXpertithän ovat hyväntahdon lähettiläitä.  Auttamisen aikana kiroilu pitäisi jättää pois.  Suosikkihuoneesi habbossa? ;)

Hotellin Aula!  Onko olemassa poletti koodeja?

Polettikoodeja ei ole olemassakaan.  Olen tullut miettineeksi, että jos joku tekisi vaikka sinusta, Vinotekstistä ukon nimeltä Vara-Vinoteksti ja hän menisi aulaan huutelee, et "Mä oon Vinoteksti, sain oikeel ukollani bännit." Ja sitten se Vara-Vinoteksti menee joka paikkaan ja väittää itteään Vinotekstiksi, ni voisiksä sen Apua-jutun avulla saada sille Vara-Vinotekstil bännit?

Kyllä voisin saada. Ja niin myös muutkin saisi jonkun toisen tekemälle pilaukolle bännit.  Miten voi saada Habbossa sellaisen vihreän merkin, jossa on jonkun pojan pää ja siinä lukee BLING?

Sen on voinut saada vuonna 2005 joulun aikaan erilaisista kilpailuista. The-Bling - badge pysyy hahmon tiedoissa ikuisuuden.  Onko kivaa olla X? Mäkin olen monta kertaa halunnut X, muttakun mä olen saanut portttikieltoja niin en voi päästä, vai haittaako jos on porttikielto tullut?

Pidän auttamisesta, ja sentakia eXperttinä on kiva olla. :) Voit päästä äksäksi, kunhan sinulla ei ole ollut porttikieltoja samalla hahmolla viimeisen vuoden sisällä. :)